AKUT SYGDOM

 

 

 

 

 

Inden du ringer til lægehuset
 
Det er en god idé at måle temperaturen, inden du ringer til lægen/lægevagten. Du kan også på nedenstående link få råd om, hvordan du skal forholde dig, ved forskellige sygdomssymptomer.
 
Klik her for at læse mere om hvad du selv kan gøre hvis dit barn er sygt 
 
Klik her for at læse mere om hvad du gør hvis du selv har symptomer eller er blevet syg


 
Akut sygdom i vores åbningstid
 
Hvis du har et akut opstået helbredsproblem, som kræver akut vurdering og behandling, er det muligt at få en tid samme dag. Du kan dog ikke regne med en konsultation hos én bestemt af lægerne. Der vil som hovedregel kun være afsat den tid, som er nødvendig for at afklare det akutte problem.

Du skal altid ringe på forhånd. Det er en god ide at du ringe inden kl. 10.00, hvis det er muligt. Så er det nemmere at finde en tid og få lavet eventuelle relevanter prøver inden sidste frist for indsendelse af blodprøver kl 14. 

Telefonnummer 8694 1950

Hvis vores telefon er lukket, vil der blive henvist til et andet nummer, som kan anvendes indtil kl. 16.
Hvis du har akut og omgående brug for lægehjælp kan du ringe uden om telefonkøen på vores akuttelefon 3015 3810 kl 8-16.

 
Akut opstået sygdom uden for vores åbningstid
 
Hvis du bliver akut syg uden for vores åbningstid, og du skønner, at det ikke kan vente, til vi åbner, kan du kontakte lægevagten på telefon 7011 3131.

Du vil komme til at tale med en vagtlæge (som altid er en alment praktiserende læge). Sammen kan I afgøre, om dit problem kan klares i telefonen, ved en undersøgelse i lægevagtskonsultationen eller om det er nødvendigt med et besøg af en læge.

Lægevagten tager sig kun af akutte problemstillinger, som ikke kan vente, til egen læge åbner.