TID SAMME DAG

 

 

 

 

 

Vores tidsbestillingssystem.

For at øge vores tilgængelighed og nedbringe ventetiden har vi  valgt at bruge tidsbestillingssystemet Tid samme dag. Ved tid samme dag findes der to forskellige typer af tider, henholdsvis planlagte tider og tid samme dag

Efter kl 11.00 kan man ved akut og uopsættelig behov for behandling ringe på akut telefonen. Obs. denne er IKKE til medicin bestilling eller tidsbestilling.

På grund af en kraftig stigning i arbejdsopgaver, vil en del af de problemstillinger, der hidtil er blevet løst ved en konsultation ved en af lægerne, i fremtiden kunne varetages af vores uddannede personale i samarbejde med lægerne. Det betyder, at man i nogle tilfælde vil opleve, at en tid booket ved en af lægerne bliver ændret til en tid ved praksispersonalet eller en anden læge fx en uddannelseslæge, hvis det er en opgave, de kan løse.  Alt vores personale arbejder altid under tæt daglig supervision af lægerne.

Planlagte tider

Planlagte tider er til attester, årskontroller ved kroniske sygdomme, tolkekonsultationer, samtaleforløb, børneundersøgelser, graviditetsundersøgelser og kirurgiske indgreb (inklusiv spiralanlæggelse)

Disse kan bookes ved at ringe til vores sekretærer eller når du er til konsultation i klinikken og skal have en ny tid i et forløb. De kan ikke bookes over E-portalen. Du skal forvente, at der er ventetid på denne type tider.

Tid samme dag

Tid samme dag er til alle symptomer eller problemstillinger, der ikke kommer under “planlagte tider” (se ovenover). Det er altså alt andet.
Dette inkluderer ligeledes opfølgning på blodprøver eller andre undersøgelser. 

Tid samme dag systemet betyder at du kontakter klinikken den dag du ønsker en lægetid.
Hvis du ringer imellem kl. 8-10, vil vi tilbyde dig en tid samme dag.
Hvis du ringer efter kl. 10, vil vi fortsat stræbe efter at kunne tilbyde dig en tid samme dag, dog kan vi ikke garantere det. Hvis du har et akut behandlingskrævende helbredsproblem, som ikke kan vente til dagen efter. kan du naturligvis altid komme til samme dag. 

Der vil være enkelte dage hvor der grundet sygdom, ferie eller andet er lavere bemanding i klinikken og hvor vi derfor ikke kan garantere en tid samme dag. Det vil blive annonceret på hjemmesiden og på vores telefonsvarer. Hvis du er i et undersøgelsesforløb, er det vigtigt at du booker en tid ved den læge, du har startet forløbet med.

Du vil også kunne booke tider på hjemmesiden via E-portalen eller via mobil app'en Min Læge allerede fra dagen før fra kl. 12.00.

 

Undersøgelser hos sygeplejersker og praksisassistenter

Undersøgelser der bliver foretaget hos vores sygeplejersker og praksisassistenter vil fortsat kunne bookes via almindelig tidsbestillinger.

 

Vi har ikke længere konsultationer uden tidsbestilling, dette gælder også blodprøver og vaccinationer. 

Vigtige tidsfrister:

Tid samme dag:

Bestilles fra kl 12.00 dagen før på vores hjemmeside eller mobil app'en Min Læge.

 ELLER

På telefon 86941950 mellem 8.00 og 10.00 samme dag.

 

Tidsbestilling til planlagte tider.

På telefon 86941950 kl. 8.00-11.00.

 

Medicinbestilling:

Primært via hjemmesiden eller Min Læge App'en.

Alternativt  på telefon 86941950 kl. 8.00 - 11.00. 

 

Akut sygdom med uopsætteligt brug for lægehjælp:

kl. 08.00-16.00: Akut telefon 30153810.

kl. 16.00-08.00 og weekend og helligdage:  Lægevagten telefon 7011 3131.